fredag, mars 23, 2012

födelsedagshelgen har startat!

Idag var det dag 1 på min födelsedagshelg!
Var i skolan imorse för att prata lite arbete och sen blev detatt jag följde med Sofia till Entré och skulle fördriva tiden men det blev istället en shoppingrunda - nöjd chey!

Nu är det helt biotime som jag peppat på i evigheter!
Vid två-tiden trillade Isak bort till värnhem och vi satte oss och väntade på att bion skulle dra igång! Isak bjöd med mig för att se The Lorax som födelsedagsfirande, awsome film! Så himla söt! Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, mina vänner är en klass för sig själv!

När jag kom hem så fick vi besök!
En av pappas gamla fotbollskillar, Ertan och hans familj kom hit, så vi satt och snacka lite allmänt och sen gick jag, Ertan och hans bror in och spelade Fifa på lillebrors rum. Dem stack för ett tag sen och nu har jag sysselsatt mig med att dekorera mitt och brorsrum lite och nu sitter jag bara här.

Imorgon blir det kalas.
Nära och kära kommer hit och det ska bli så himla skoj, jag älskar kalas och allmänt när man blir många som umgås. Det blir sådant liv överallt, jag trivs då! Men först är det städ och tårtbak som gäller, men det är ganska nice det med!

Inga kommentarer: