fredag, juni 01, 2012

1 juni

Då försöker vi det här igen.

Blogga.

Känns som om det var en evighet som jag skrev men nu kör vi. Hur som helst. Det har inte hänt så mycket i min värld. Ingenting värt att nämna direkt. Det skulle vara att mina fiskar fått bebisar!
Idag var jag på arbetsintervju på Näktergalen.

Där man är mentor till ett barn, får svar till hösten om hur det går för mig. Sen åkte jag hem till Oldiebestie och mös med henne och världens sötaste lilla chey. Jag känner att jag och Jenny börjar hitta tillbaka till varandra igen. Det känns bra, speciellt med tanke på att hon varit med hela mitt liv. Good or bad. Det är en speciell vänskap, och en jag kommer kämpa för att hålla fast i hela mitt liv.

Imorgon ska jag träffa en annan underbar vän.
Min älskade Sindie som jag inte hunnit få ensam tid med på evigheter så imorgon ska vi ha hela dagen tillsammans!

Inga kommentarer: