söndag, juli 01, 2012

29 & 30 juni

Började dagen med att vakna med Bea här hemma eftersom vi var hos Sofia igår och mös med lite spel, god tårta och alkohol! Hade en supertrevlig kväll som vanligt med fint sällskap! Vi spelade pest eller kolera och sen drog vi igång "jag har aldrig".

Så som sagt. Idag vaknade jag med Bea.
Vi försov oss lite men stressade upp och iväg till Lidl, jag handlade bullar och sen släppte jag Bea vid en busshållplats påväg till Jenny. Hos Jenny väntade en frukostdejt med herr och fru Nilsson och även lilla fröken som verkade ha växt något fruktansvärt sen jag såg henne sist, vilket inte är längesen. Vid 12 stack Emil iväg till jobb, Jenny gjorde sig iordning och sen gick vi ut på promenad. Stack hemifrån vid 13-tiden och var hemma lagom till 18.00 någon gång. Vi satte oss i en park och nödig tog en massa bilder och fikade och pratade en massa och påvägen hem gick vi in om Willys och handla grejer till en pastasallad.

Väl hemma matade, badade och nattade vi Saga och sen gjorde vi nog den genom tidernas godaste pastasallad. Vi avslutade kvällen med glass, prat och att kolla genom bilderna vi tagit under dagen och vid 22-tiden åkte jag hem där jag mötte moster, sambo och kusin som var på besök. Dem stack nyligen och nu ska jag sova för imorgon spelar Litenbrur match!Inga kommentarer: