torsdag, augusti 23, 2012

last days

Var ett tag sen jag skrev nu.
Hm i söndags körde jag först Sarah till jobb och på kvällen träffade jag Bea en runda. vi satt på utsiktsplatsen och pratade.

I måndags jobbade jag min första dag som vikarie på en förskola vid Sofielund. Det gick helt okej. Efter jobb åkte jag hem, fixa mat och så och duschade av mig eftersom det var svinvarmt! Sen vid fem träffade jag T, vi var här hemma en runda och spelade guitarhero sen drog vi bort till T och hade massa filmmys-kväll plus en massa prat! Vi hämtade hem lillebror ganska sent och sen var det läggdags.

Tisdag var det jobb igen och direkt efter så åkte jag hem, tog det lugnt, sen åkte jag till Friskis för att jobba. Sarah mötte mig där och vi åkte till hyllie där vi mötte upp Carro på ett tåg sen drog vi in till centralen och Stortorget där vi såg Melissa Horn. Helt underbar konsert.

Igår var det jobb igen, 9-13 som vanligt. Direkt efter åkte jag och handlade, sen hem och plockade undan lite, åkte iväg till en sjuk T och vi såg ännu mer film (haha det verkar vara allt vi gör!). Var där ett bra tag och kom hem lite över elva igår.

Nu ska jag snart iväg till jobb sen blir det skola och sitta och prata lite inför omtentan på fredag.

Inga kommentarer: