söndag, augusti 26, 2012

tröttchey_91@förlitesömn.nu

Jag känner mig helt slut.
Igår hade vi omtenta och det var jävligt nervöst. Kändes inte helt okej efteråt men jag tänkte att jag gjort mitt bästa och det är allt man kan göra. Pappa hämta mig och körde mig till jobb, sen hämtade han även mig där. Vi körde ner en runda till Kalle och satt och hade det trevligt.

När vi kom hem tog jag en dusch, gjorde mig iordning lite snabbt sen hämtade T upp mig och vi åkte och åt på Madonna. Åkte hem igen och var lite sociala här sen blev det massa filmmys och vi somnade inte förrens 6 imorse. Då var man ganska slut. Vi åkte en runda till Mobilia och sen hem igen en liten stund.

Vid 18-tiden körde T hem och jag och hämtade upp Sarah. Vi har suttit och pratat en massa och såg även filmen LOL idag med Miley Cyrus. Helt okej film, hade dock haft lite högre förväntningar på den men jag är inte jätte besviken. Vi satt och pratade ännu mer och hon åkte för en stund sen och nu tänkte jag gå och lägga mig snart.

Imorgon blir det Bromölla och fotboll.

Inga kommentarer: