torsdag, september 06, 2012

fullrulle

Wow vad dagarna går fort.
Minns knappt vad jag gör om dagarna längre så det är knappt lönt att skriva här känns det som. Har varit en hel del och myst hos T. Känns lite som om jag knappt är hemma eftersom jag far runt mellan jobb, skola, vänner och sen är jag hos T. Men jag klagar inte, det är skönt att ha saker att göra.

Imorgon ska jag jobba hela dagen.
Det är heldag på dagiset och jag ska nog vara på mellan avdelningen och hjälpa till, vilket kommer bli tufft men det är nog väldigt roligt. Efter jobbet sticker jag direkt till mobilia med Sarahälskling och shoppar loss lite sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Mot kvällen sticker jag iallafall till T och kör på fredagsmys - simple as that.

Men först: röja på rummet och sen blir det sova så man orkar med morgondagen!

Inga kommentarer: