lördag, september 01, 2012

fullspäckad helg

Denna helgen har varit/är full med grejer.

Igår var jag på jobb och sen var det fadderfest på rönnen, lite intro till insparken nästa vecka. Efter det åkte jag till T och drog igång film. Åkte hem idag vid 17-tiden och nu sitter vi hemma hos vänner till familjen. Vi har ätit middag och nu sitter vi och pratar och har trevligt. Killarna spelar FIFA och vi andra sitter och pratar. Senare ikväll drar jag nog hem till T igen, nannar där.

Imorgon ska jag på intervju hos en familj där jag nog ska passa barn och efter det ska jag leka med Sarah. Under natten åker vi till Sturup och hämtar hem min älskade Carro och hennes pojk som vart i Turkiet!

Älskar att ha grejer att göra!
Skrev jag inte att det kändes som september skulle bli en bra månad för några dagar sen? Jag mår löjligt bra för tillfället.

Inga kommentarer: