måndag, september 17, 2012

helgen sa bara swoooosch!

Gud vad fort helgen gott!
I fredags hade jag skola och jobb. Slutade jobb halv fem och blev hämtad av pappa. Vi körde och fixade födelsedagspresent till mamma och sen bytande vi en sak på Jula. Åkte hem och åt och liknande. Vid 7 hämtade Tmig och vi körde in om och handlade. Vid tolvslaget var vi hemma om och firade mamma med prinsesstårta eftersom hon fyllde år på lördagen. sen åkte vi till T och sov där.

På lördagen åkte jag och hämtade Sarah vid 15-tiden. Vi handlade grejer till kalaset som mamma skulle ha på kvällen. Vi kom hem, gjorde tårtor och sen började gästerna trilla in. Mormor och morfar kom först, sen kom Thomas och Jane och sist Tony, Anneli och Dennis. Vi åt smörgåstårta, vanlig tårta och kakor och mot kvällen dök även spriten upp - ha-ha! T kikade förbi runt 22/23-tiden och vid halv två körde vi Sarah hem. Sen åkte vi till T även denna natten och sov där.

Imorse vaknade vi sinnessjukt sent.
Låg och segade i soffan och tittade på Bleach halva dagen innan vi tog oss i kragen och körde lite ärenden. Lämnade pengar till Sofia, en laddare till Sarah, handlade och var hemma hos mig på kaffe och tårt-rester. Sen vi kom hem har vi lagat kortstrogannoff och tittat på Bleach. Jag tog nyss en lång dusch och hittade T vid diablo när jag kom ut. Ska snart släpa in honom i sängen och nanna!

Imorgon blir det att träffa ny familj hos föräldraförstärkningen och se ifall jag har ett nytt jobb eller inte. Har hört lite om familjen och det ska bli roligt att träffa dem. I övrigt vet jag inte vad morgondagen bjuder på. Men det får vi väl se!

Natti!

Inga kommentarer: