söndag, september 09, 2012

myshelg

Jobbet i fredags var svinkul.
Jag hoppade runt mellan mellan och småavdelningen och hjälpte till. Fick mysa med barn och ha lite mer ansvar än vanligt då jag mer eller mindre blev en ordinarie. Fick jobba med flera olika människor och jobba på samarbete och så vidare. Det var väldigt roligt! Fick även reda på att jag är antagen till Limhamn/Bunkeflos vikariebank - sjukt lycklig chey!

Mötte upp Sarah och handlade.
Vi hittade inte så mycket men vi tog en fika och hade det himla mysigt. Skönt att umgås bara vi. Den här tjejen är vad äkta vänskap är. Så mycket som vi gått igenom och ändå har vi denna starka vänskapen. Jag är så glad över det!

På kvällen åkte jag till T.
Vi fixade käk sen titta vi på film och hade de bara mys hela kvällen innan vi somnade. Igår tog vi det mest lugnt, låg i soffan och tittade på Bleach. Framåt kvällen åkte vi och handlade, sen gjorde jag tacogratäng som var väldigt uppskattad! Vi åkte hem om till mig och var lite sociala innan vi åkte till T igen och fortsatte kolla på Bleach. Sen blev det dags för sängen, och imorse vakna vi ganska sent, vilket var skönt. Satte oss med täcke och allt i soffan och fortsatte på Bleach och nu vid 3 blev jag hämtad och familjen äkte till mormor och morfar på middag. Blir släppt hos T sen igen så får vi se vad kvällen bjuder på.

Imorgon är det jobb och sen leka med Carro! Eller ja, jag ska köra henne till Lund för en intervju! Men vi lär ju umgås ändå!

Inga kommentarer: