måndag, oktober 08, 2012

översocial helg

I fredags åkte jag direkt till T.
Under dagen hade jag vikat i Limhamn på en förskola. När jag kom till T tog jag snabbduch och gjorde mig iordning. T's son kom och vi busade lite med katterna. Vi hämta upp T's syster och åkte till deras mamma en runda innan vi fortsatte till systern för fredagsmiddag: tacos! Vi satt där och hade det trevligt, pratade och skrattade. Vi kom hem ganska sent och lillkillen somnade ganska direkt.

Igår vaknade vi och tog oss ganska direkt hem till mig och hjälpte till hemma i trädgården. Vi åt även middag här och lillkillen fick massa leksaker av min far som han lekte med hela kvällen.

Idag vaknade vi ganska tidigt och lillkillen blev hämtad. Sen var jag hos T en stund och vid tolv drog jag mig hemåt för att packa. Bea kom och vi blev körda till Sturup av mamma.

Just nu sitter jag på ett hotell i London. Ganska sjukt att vakna i Sverige och somna i England! Nu blir det sova, för imorgon är det shopping och konsert som gäller!

Inga kommentarer: