fredag, november 22, 2013

50 Shades of Grey

Okej, jag är kär.
50 Shades of Grey triologin är underbar. Förstår inte att jag väntat med att läsa böckerna. Är på andra boken i triologin nu. Läste ut första boken på 3 dagar och jag är redan en bra bit in på andra boken och jag kommer väl sluka den lika fort för att börja på den tredje (som jag antagligen som sega med för jag inte vill att det tar slut).

Nu har jag bara ett problem.

Filmen.

Jag tycker att där är sinnessjukt dålig casting till filmen. 
Jamie Dornan är verkligen inte den typen av man som jag tycker skulle spela Christian Grey, och Anastasia Steele - really, Dakota Johnson? Nej!

Min dröm casting: 
Christian Grey SKA spelas av Ian Somerhalder.
Rollen som Anastasia Steele borde spelas av Lucy Hale.
Elliot Grey borde spelas av vår älskade Joel Kinnaman.
Katharine Kavanough så finns där bara ett alternativ - Blake Lively.
José Rodriguez; Diego Boneta.
Mia Grey ska spelas av Lily Collins.
Jack Hyde, I dont know men eventuellt Chad Michael Murray.


Inga kommentarer: