tisdag, oktober 20, 2015

Bästa vän, grattis på födelsedagen.


Ibland möter man en människa.
En människa som har samma rytm på hjärtslagen som du. En människa som förstår sig på orkanen du har i tankarna. En människa du kan skratta med, från hjärtat. En människa som det bara klickar med. 

Jag har hittar min människa.

Det sa klick med den här människan för längesen.
Det var min lillebrors vän och hon var ofta hos oss. Hon började spendera mer och mer tid tillsammans med mig av olika anledningar och sen dess har vi varit nära vänner. Det var inte förrens i januari detta året som vi blev varandras andra hjärthalva. 

Hennes värld rasade samman och bara två veckor senare fick jag möblera om mitt liv av samma anledning. Vi gick sönder tillsammans och har sen dess växt ihop. Jag hade inte klarat mig utan henne. Hon är systern jag aldrig fick och jag älskar henne till universums ände - alltså i oändlighet. Jag är den bästa versionen av mig själv med dig. Någon som skrattar så magen krampar och ögonen rinner. Någon som inte behöver dölja tankar och känslor, för med dig kan jag vara sådär brutalt löjligt ärlig. 

Vi pratar genom låttexter och lever oss in i serier för att få slippa den riktiga världen några timmar. När världen inte är som vi vill tar vi en biltur till Sturup-rondellen med musik på högsta volym och sjunger så rösten brister. Vi har terapi med målarböcker och vi super på tisdagar trots att vi ska jobba dagen efter. Vi sitter nyktra på fester där alla andra dricker men det är alltid vi som har roligast ändå. Vi kommer till kräftskiva med sheriff-hatt och boa och du hoppar i containrar efter godispåsar. Vi sjunger och dansar till "hajarna" mitt i natten i Båstad och gubben vid mitt garage är stensäker på att vi har kiss och bajsfetish. Vi färgar håret på fyllan och dör av garv när Busan leker flipperkula i sin bur med sele på. Vi åker till Ystad Saltsjöbad och varvar ner för att orka med en hel helg i Båstad tillsammans med Norlie & KKV och Maskinen och ingen sjunger högre än vi till Tomas Ledin. Vi stöter på lie-kvinnan och hennes paraply och skrämmer livet ur pestsmittade kaniner. Vi tar ingen efterrätt på Jensens och att utbyta dickpics är en hobby.

Detta året har kommit med så mycket förändringar och jag hade utan tvekan kollapsat utan dig vid min sida. Du har varit någonting som varit konstant. Jag önskar jag kunde ta bort allt som värker och gör ont i dig och ersätta det med bra och fina känslor. För du är värd det, alla dagar på året. 

Hade jag kunnat hade jag gett dig möjligheten att se dig själv genom mina ögon i födelsedagspresent. Istället får du lite annat. Men jag hade velat ge dig möjligheten att se hur vacker och betydelsefull du är i mitt liv. Hur mycket jag tycker du är värd. Så mycket kärlek jag har för dig min fina bästa vän. 

Jag finns alltid här för dig, glöm aldrig det! 

Jag älskar dig.

Inga kommentarer: