måndag, september 14, 2015

You suck at love.

Du förtjänar inte mig.
Jag vet med all säkerhet att du inte förtjänar mig längre. Inte efter allt som hänt, alla lögner du dragit, alla gånger du inte vetat vad du skulle säga, alla gånger du ignorerat, alla gånger du fått mig att tro att saker ska bli bättre fast dom aldrig blev det. 

Du förtjänar inte mig längre.

Men det känns fortfarande som att jag förtjänar dig.
För jag har gett så mycket av mig själv. Jag har investerad tid och energi på att få oss att hålla. Försökt reparera varenda del du förstört. Jag har lagt så mycket energi på att ha kvar dig i mitt liv.

Det är inte rättvist.
Det känns inte rättvist att bara släppa och ge upp. Att låta allt rinna ut i sanden och gå ifrån allt vi haft. Det känns inte rättvist att jag ska behöva lämna dig och gå ifrån tomhänt. 

1 kommentar:

Mamz sa...

Du går inte tomhänt!
Du går med vetskapen att du gjorde allt, gav allt, satsade allt - men det räckte inte, för den andra parten tyckte inte att du var värd att satsa på.

En erfarenhet rikare har du blivit och det betyder mycket i ett (ditt) liv.

Släpp taget, gå vidare, våga satsa igen - du är värd så mycket mer - och därute, i världen, finns det någon som möter dig på lika villkor så ni kan växa tillsammas!