onsdag, september 16, 2015

Heart without a home

Du känns hemma för mig.
Men sanningen är den att jag har känt mig hemma i flera personer som lämnat mig hemlös. Jag har flyttat in i hjärtan och blivit vräkt utan anledning. Så att behöva hitta ett nytt hem efter dig är inget som kommer bli svårt. Varenda människa på jorden kan bli ett hem.

Skillnaden är bara att du var de där trygga hemmet
Som känslan av att vara hemma hos mamma och pappa efter att man flyttat hemifrån. Att vara i rummet där man växte upp och formades till den man är idag. Du har alltid varit hemmet jag kommer tillbaka till. Hemmet som finns med goda råd och leenden, varma hjärtan och kärlek som ingen annanstans.

Och det svider att försöka öppna den där dörren och inse att du bytt lås..

Det känns ännu sämre nu

Idag känns det lite extra
Det känns att du inte finns kvar. Det känns att du valde bort mig och det känns att jag gett allt för att ge oss en chans efter alla dessa år. Det känns att jag förlorat nu. 

Jag har kraschat i bottnen nu.
Jag har kraschat och gått sönder och bitarna av mig ligger överallt och ingenstans. Men jag vet att du inte är slutet för mig, även om det känns som att jag du tog allt jag hade så finns det delar kvar av mig som du aldrig fick. Någonting i min sönderrivna bröstkorg kämpar fortfarande och det kämpar för att skydda mitt hjärta.