onsdag, september 27, 2017

You're the best thing about me.

Idag firar jag två år med mannen i mitt liv.
Jag vill säga tack för allt jag fått uppleva tillsammans med dig under den här tiden. Tack för allt från de första helgerna tillsammans när vi tittade på serier ihop i min soffa och spelade Leauge of Legends ihop vid mitt köksbord. Soffan och köksbordet som idag är våra, för jag har lyckan att få ha ditt namn på min dörr och dela varje dag med dig.


Tack för att jag fått spendera några av mina största höjdpunkter de senaste två åren tillsammans med dig. Tack för min 25-års dag på Ystad Saltsjöbad. Tack för varje Dreamhack-event vi varit på. Tack för våra sena pokewalks. Tack för vår mysiga helg i Stockholm som kändes längre än den var. Tack för vår första stora resa tillsammans till Las Vegas där vi spelade bort våra sparpengar och fick panga med coola vapen. Tack för vår 12-timmars regniga miniresa till Göteborg och Coldplay. 


Tack för alla serier och filmer du visat mig. Tack för att du står ut med mitt humör när jag är hungrig och är som en arg fågel. Tack för du står ut med mig när jag är på flumhumör och störar mig med dig en hel lördagsmorgon. Tack för du börjat träna tillsammans med mig och för att du inte äter mina matlådor trots att du svälter efter jobb. Tack för du får tar hand om mig när jag bryter ihop. För du får mig att skratta när jag egentligen vill gråta. Tack för du accepterar att jag är en crazycatlady och åkte med mig och hämtade Jinkxs när jag var ett vrak - trots att du inte ville ha fler katter! Tack för du ser mig på ett helt annat sätt än jag ser mig själv. Tack för du valt mig varje dag under dessa två åren. Tack för att du är du.
Tack för att du är min Bobo. 
Tack för att jag är din Sessan!

Inga kommentarer: